Search
  • Syibli

TIPS CARI BAJU SEJUK BRANDED HARGA MAMPU MILIK

Bila travel ke negara 4 musim ni sangat penting untuk kita dapatkan baju sejuk yang elok. Silap beli tak sesuai dengan cuaca boleh demam kita masa travel. Nak jimat punya pasal rugi masa panjang bila terus terbaring atas katil sebab demam gara-gara baju sejuk tak sesuai.


Cara yang betul, masa salji pun boleh pakai baju raya dan tak sejuk

Tapi masalahnya kebanyakkan baju sejuk baru harganya agak mahal juga. Bagi mereka yang jarang travel dan cuma akan pakai baju sejuk setahun atau 2 tahun sekali rasa macam membazir kan.


Jangan risau team Rarecation ada kongsikan tips mana nak dapatkan baju sejuk yang branded dengan harga mampu milik. Kami juga kongsikan pelbagai tips untuk cari baju sejuk yang betul. Tonto video ini sehingga habis dan kongsikan agar lebih ramai tahu tips ini :



0 views

© 2016 Rarecation Travel Sdn Bhd

No Lesen : KPK : 8849

No Siri : KPK/LKU/SUB 0540

Rarecation HQ

Kompleks RPWP, Lot 79979 Jalan Abim, Kampung Sungai Ramal Dalam, 4300 Kajang Selangor

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

*Rarecation ialah entiti 100% milik badan kebajikan anak yatim dan asnaf