Search
  • harun635

PEMANDANGAN DI MALAYSIA NI DAH MACAM DEKAT SWITZERLAND!

Perjalanan kami menghala ke Cameron selama lebih kurang 4 jam menghala ke Cameron Highland adalah satu perjalanan yang sungguh berbaloi-baloi! .

Siapa kata Malaysia tak cantik? The way we travel tu sebenarnya yang buatkan ia menarik atau tidak. Betul tak?

Pagi-pagi kita naik ke lereng kaki bukit menghala ke Mossy Forest di ladang tanaman pokok teh Boh. Kami berpeluang melihat matahari terbit di sunrisespot yang sangat cantik sambil-sambil kita buat camp cook, bakar ayam panas-panas. Nak tau lebih lanjut, kena layan vlog kami ini. . Jangan lupa SUBSCRIBE dan klik BELL di channel youtube kami RARETV untuk notifikasi video-video terbaru kami ya!


398 views

© 2016 Rarecation Travel Sdn Bhd

No Lesen : KPK : 8849

No Siri : KPK/LKU/SUB 0540

Rarecation HQ

Kompleks RPWP, Lot 79979 Jalan Abim, Kampung Sungai Ramal Dalam, 4300 Kajang Selangor

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

*Rarecation ialah entiti 100% milik badan kebajikan anak yatim dan asnaf