Search
  • akmalalamshah

Malaysian Airline Tawar Diskaun untuk Kelas Perniagaan!


Malaysia Airlines telah menghubungkan 5 destinasi di India hingga ke serata dunia melalui hub di Kuala Lumpur. Berikut adalah jualan Kelas Perniagaan Diskaun Malaysia Airlines yang sedang berlangsung hingga 9 April 2019, sah untuk perjalanan melalui November 2019.
Untuk mendapatkan tambang diskaun, pergi ke laman web Malaysia Airlines dan menempah tiket pulang sebelum 9 April 2019. Anda boleh menempah tiket untuk perjalanan sehingga 30 November 2019. Kedua-dua kelas ekonomi dan kerusi kelas perniagaan boleh didapati untuk kebaikan harga. Anda boleh mendapat sehingga 30% - 35% pada tiket jika dibandingkan dengan tambang biasa.


Tetapi, jika anda terbang secara berpasangan (2,4,6,8 orang), anda juga harus menggunakan kod kupon TWO2GO, dan dapatkan diskaun 5% lagi pada harga promosi untuk diri anda. Lagi satu, Malaysia Airline hanya boleh digunakan untuk Kelas Perniagaan, jadi tidak dapat mendapat diskaun penerbangan Kelas Ekonomi. Penginapan minimum untuk Kelas Perniagaan adalah 3 hari dan 4 hari (United Kingdom, Australia dan New Zealand). Penginapan maksimum adalah untuk tempoh 3 bulan pada tiket ini.


Jika anda bercadang untuk pergi ke mana-mana destinasi yang menjadi sebahagian daripada promosi ini, ini adalah peluang yang baik untuk menempah tiket murah.


Di manakah anda bercadang untuk terbang dengan jualan Kelas Perniagaan Diskaun Malaysia Airlines ini? Jadi apa tunggu lagi jum serbu website Malaysia Airline sekarang. Hehe


Sumber : Flipboard


0 views

© 2016 Rarecation Travel Sdn Bhd

No Lesen : KPK : 8849

No Siri : KPK/LKU/SUB 0540

Rarecation HQ

Kompleks RPWP, Lot 79979 Jalan Abim, Kampung Sungai Ramal Dalam, 4300 Kajang Selangor

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

*Rarecation ialah entiti 100% milik badan kebajikan anak yatim dan asnaf