• Kapten Najmie

Pengalaman Kapten Pengembaraan Switzerland Alps : Bahagian VI



Pagi ini kami santai sedikit. Sarapan pagi pada jam 7.30am, menikmati sunrise dari rumah. Oh, begini lah rupa rumah kami di Brienz. Satu rumah 4 - 6 orang.

Makan-makan. Itu je lah kerja kami.. Sedap biskut Cikta.. Sampai sekarang masih terliur lagi..


Kami bersiap untuk ke pekan Brienz untuk membeli sedikit barang-barang dan ke Lauterbrunen.



Dapat thermos, nak pakai untuk 2 3 trip lagi ni!



Shopping!



Tak habis lagi shopping geng wanita?



Tunggu apa lagi..



Mak oi, besarnya bunga



Shopping!



Satu keluarga pakai nombor favourite!



Toy train!



Nampak yang kecil kecil belakang tu? sini tempt orang landing paragliding dan parachute



Buy anything!


Dapat lah satu hari shopping di Interlaken. Banyak jam-jam, swiss knife dan lain lain barangan yang boleh kata murah la nak beli di sini berbanding di Malaysia. Alhamdulillah, puas shopping hari ini. Banyak barang dapat. __________________________________________________________________

Jom travel with Rarecation! 16 Mac - 25 Mac dah penuh~ penuh~ penuh~~ Ok, kita ada dua lagi trip yang separa penuh jugak 20 September - 29 September dan 1 Oktober - 10 Oktober!

99 views0 comments

Recent Posts

See All

© 2016 Rarecation Travel Sdn Bhd

No Lesen : KPK : 8849

No Siri : KPK/LKU/SUB 0540

Rarecation HQ

Kompleks RPWP, Lot 79979 Jalan Abim, Kampung Sungai Ramal Dalam, 4300 Kajang Selangor

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

*Rarecation ialah entiti 100% milik badan kebajikan anak yatim dan asnaf